vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

logo twilxperience

 

BBM TwirlXperience

Op 4 maart 2018 organiseert de BBM de Twirl Xperience; een dag vol met workshops voor majorettes/twirlers en hun coaches.


Tijdens de TwirlXperience zijn er workshops voor alle niveaus. In tegenstelling tot andere jaren hebben we er nu voor gekozen om een dag te organiseren waarop er zowel workshops zijn voor majorettes/twrilers als voor coaches! Je kunt dus met de hele vereniging een gezellige, leerzame dag beleven.

De groepen worden als volgt ingedeeld:
1. majorettes/twirlers jeugd- en basisklasse. Je wordt ingedeeld obv vereniging en leeftijd.
2. majorettes/twirlers midden/top klasse
3. coachesWorkshops jeugd- en basisklasse

1. Workshops Jeugd- en Basisklasse
Voor de jeugd- en basisklasse staan er 4 gave workshops gepland met topdocenten.
• Warming-up/dans
• 2 Twirl workshops
• Turn workshop

Docenten
De workshops voor de jeugd- en basisklasse worden gegeven door Richard Spaan, Corina Spaan en Roswhita Jongman.

Roswhita Jongman - turnen
Roshwita heeft zelf actrief geturned. Tijdens haar opleiding sport & beweigen heeft ze haar turnlicentie 3 gehaald. Ze geeft al ruim 4 jaar turnlessen en wil jullie heel graag de basisbeginselen van de turnsport bijbrengen in haar workshop.

Richard Spaan – twirl
Richard is Nederlands kampioen en lid van het Nationale team van de NTSB. Hij heeft deelgenomen aan verschillende internationale kampioenschappen en hoopt dit jaar te gaan schitteren op het WK in Amerika. Twirlen is zijn passie en die wil hij heel graag met jullie delen.

Corina Spaan – twirl
Ook met Corina hebben we een Nederlandse kampioen als docent. Daarnaast vormt zij samen met Richard een top duo. Ook Corina heeft internationale ervaring en een brok kennis over twirl en dans. Zij wil haar kennis graag aan jullie overbrengen tijdens een super leuke workshop.

2. Workshop midden- en top klasse (deze worshop zit vol. Je kunt je hiervoor niet meer inschrijven)
Docent: Cindy Boter
De workshop voor de midden- en topklasse wordt gegeven door de beste twirler van Nederland: Cindy Boter. Meervoudig Nederlands Kampioen, deelgenomen aan EK’s en WK’s  en lid van het Nationale Team. Cindy is net terug van een trainingsstage in Japan, waar ze met de beste twirlers van de wereld getraind heeft. Ze gaat de hele dag werken met de midden- en topklasse deelnemers. Tijdens haar workshops ga je aan de slag met rolls, contactmateriaal en tricks. Deze unieke kans om van zo’n topper les te krijgen mag je niet missen!

3. Workshop coaches
Docent: Patrick Noortheim
Voor de coaches hebben we niemand minder dan Patrick Noortheim uitgenodigd. Patrick heeft jarenlange ervaring in de twirlwereld en wordt beschouwd als één van de beste coaches van Nederland. Hij traint toptwirlers zoals Ciny Boter, is coach van het Nationale team en geeft workshops door heel Europa. Patrick staat al jaren aan de Nationale en Internationale top. Ook hij is pas terug uit Japan waar hij weer veel nieuwe ervaringen heeft opgedaan.
Tijdens zijn workshop wordt theorie en praktijk gecombineerd. Hij gaat samen met de coaches de diepte in. Aan bod komen o.a. exchanges, rolls, visie op het maken van routines/choreografie. Volgens Patrick is er op deze drie punten zoveel meer mogelijk dan we op de wedstrijdvloer zien en hij wil dit graag, samen met jullie, gaan ontdekken. Hierbij speelt de didactiek en opbouw van technieken een belangrijke rol. Kortom; een workshop waarbij je als coach echt niet mag ontbreken!!

Wanneer?
Zondag 4 maart 2018
Aanvang: 10.00 uur
Einde: ca. 16.15 uur

Waar?

Sporthal De slagen – De Gaard 2 - Waalwijk

Wat kost het?
€ 20,- voor majorette/twirlers
€ 30,- voor coaches
Je moet zorgen voor je eigen lunch en drinken.

Hoe kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden via dit inschrijfformulier

Heb je zin in een superleuke dag vol met leerzame workshops….geef je dan snel op!
Tot ziens in Waalwijk op de BBM TwirlXperience!

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top