vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

rabobank nieuwjaarsconcert

Betoverend Nieuwjaar

Op woensdag 10 januari 2018 organiseert Rabobank De Langstraat in samenwerking met de Sophia’s Vereeniging een speciaal nieuwjaarsconcert. Vorig jaar vond voor de eerste keer dit bijzondere concert plaats in het Efteling Theater. Ook dit jaar vormt het Efteling Theater het prachtige decor. Het concert wordt verzorgd door het symfonisch blaasorkest van Koninklijke Sophia’s Vereeniging uit Loon op Zand.

Het repertoire van het orkest is zeer divers: van speciaal voor blaasorkest gecomponeerde werken tot bewerkingen van orkesten als Strauss en Mahler, van licht-klassieke muziek, tot operatie en amusementsmuziek. De invulling van het nieuwjaarsconcert blijft uiteraard nog een verrassing, maar zal ook zeer divers zijn. Het streelt oren én ogen en is voor jong en oud interessant. Ook voor wie geen ervaring heeft met dergelijke concerten.

Tickets kosten slechts € 19,50 en zijn te bestellen via onderstaande link. Wees er snel bij; het betreft een eenmalig concert en vorig jaar was dit concert binnen één week uitverkocht.

Bestel hier uw toegangskaart voor het nieuwjaarsconcert

© 2014 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top