vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

KHSC jeugd

Muziek, dans en show tijdens 'The Music of the Oscars' in Kerkdriel

Ter gelegenheid van het 130-jarig bestaan organiseert de Koninklijke Harmonie Semper Crescendo een groot muzikaal spektakel op zaterdagavond 28 oktober en zondagmiddag 29 oktober a.s. in de Kreek te Kerkdriel.


Muziek, dans en show staan centraal tijdens de The Music Night of the Oscars. Speciaal voor deze gelegenheid wordt De Kreek omgebouwd tot een mega theater, vol met glitter en glamour zoals tijdens de officiële Oscaruitreikingen in Amerika. Een rode loper met fotowand bij de entree zal hier natuurlijk niet ontbreken!

Het jubileumspektakel zal volledig in het teken staan van filmmuziek. Tijdens de voorstelling worden bezoekers getrakteerd op bekende nummers van o.a. Lady Gaga, DJ Avicii, Tom Jones, Mamma Mia en muziek uit filmklassiekers van Harrie Potter en James Bond.

Meer dan 200 muzikanten, artiesten, sporters, toneelspelers, danseressen, zangers en zangeressen zullen acte de présence geven. Veel van deze (vaak jonge) talenten komen uit onze eigen regio. Zo gaan o.a. Popkoor Zinder uit Zaltbommel, Dansschool Action en Toneelvereniging St. Genesius uit Velddriel en de basketballers van basketbalvereniging Condor uit Kerkdriel hun bijdrage leveren.

Op de achtergrond zijn de voorbereidingen al bijna een jaar in volle gang. Speciaal voor dit evenement heeft de harmonie een regisseurskoppel uit Den Bosch aangetrokken om de hele productie professioneel in goede banen te laten leiden.

Een traditie wordt voortgezet met deze jubileumconcerten want het is alweer 5 jaar geleden dat KHSC twee volledig uitverkochte concerten gaf met thema ‘The Love Boat‘. En met dit succes in het achterhoofd wordt het een nog mooiere en grotere productie!

Toegangskaarten zijn te koop voor €12,50 per stuk bij de &-Shop Tankstation BP en Jan van Diesen Schoenmode in Kerkdriel.

© 2014 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top