vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Game of Thorn

Workshop muziektheater op 9 september in Thorn! ►>>

De Summer Wind Academy Thorn heeft samen met Myouthic de handen ineen geslagen om op 9 september een bijzondere workshop te creëren voor de jongste groep muzikanten. Jongens en meisjes van ca. 8 – 12 jaar (t/m niveau A) kunnen deze dag deelnemen aan ‘the Game of Thorn’; een workshop muziektheater met je eigen instrument, geheel in het ‘gamen’ thema!


Natuurlijk wordt er die dag gemusiceerd, maar er gaat nog veel meer gebeuren. Je gaat naast je instrument ook je fantasie gebruiken om de gamewereld tot leven te brengen. Muziek van bijvoorbeeld Super Mario Bros, Tetris & Angry Birds zal de revue passeren, compleet met beweging en spel. Iedereen doet mee met zijn eigen instrument en heeft zijn/ haar eigen rol in het geheel. De ultieme uitdaging is dat er aan het einde van de dag een echte uitvoering is van dit muziektheaterstuk. Daarvoor zal iedereen heel goed moeten samenwerken. Kortom het wordt een echte “live adventure game“!

Wat: Workshop met theater/improvisatie, dans en muziek in het thema ‘gamen’. Je leert vrijer om te gaan met je eigen instrument en plezier te maken met elkaar op een podium. De kosten voor deelname zijn €8,- (incl. lunch)

Wanneer: zaterdag 9 september 2017 – van 10.30 – 16.00 uur

Waar: workshop locatie – Cultuurhuis Thorn
presentatie locatie – buitenpodium Abdijcomplex (naast de kerk)

Voor wie: Voor muzikanten in de leeftijd van ca. 8-12 jaar (t/m A diploma)

Schrijf je in via onze website: klik hier 

Tip: vraag andere vrienden en vriendinnen om ook mee te doen, maak er samen een gezellige, muzikale en bijzondere dag van!© 2014 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top