vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Bourgondisch tintje
We zorgen graag voor een bourgondische sfeer tijdens het concours en daarom zal er op beide dagen gezorgd worden voor muziek in de foyer onder het genot van een hapje. Daarnaast zijn we bezig met het plaatsen van informatiestands tijdens het concours waar verschillende partijen jullie van informatie kunnen voorzien.

Informatiestands en adverteren
Naast het bezoeken van de optredens willen we het bondsconcours aantrekkelijker maken en de vele bezoekers van het concours van informatie voorzien middels het neerzetten van stands (kramen). Deze stand geeft uw bedrijf de mogelijkheid om het publiek kennis te laten maken met uw diensten of product(en). U komt daarmee direct in contact met uw doelgroep en u geniet publiciteit van de vele orkestleden en bezoekers van het concertconcours. Een zeer mooie kans die u met beide handen kunt aangrijpen.

De kosten voor het huren van een kraam (0,80 x 2,00 meter) zijn €50,- per dag.
Tevens is het mogelijk om een advertentie te plaatsen in het programmaboekje (full colour, A5, oplage 1500 stuks).
Kosten voor een advertentie zijn:

  • 1 pagina A5 €75
  • ½ pagina A6 €40

Vragen of interesse voor het huren van een stand en/of plaatsing van een advertentie? Neem dan tijdens kantooruren contact op met Anne Peters, medewerker van de Brabants Bond van Muziekverenigingen via:
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 0416-820234

Graag horen we voor 1 september of u interesse heeft voor het huren van een stand en/of plaatsing van een advertentie!


Muzikale afterparty!

Zaterdag 25 november

Copchase
De band COPCHASE is opgericht in de zomer van 2014. Een aantal mannen uit de regio ’s-Hertogenbosch wilden een keer iets anders……. Het resultaat is een 17 koppige formatie met alleen trompetten, trombones, saxen, tuba, drums en zang. Geen gitaren of keyboard, maar  14 rete strakke blazers, ondersteund door groovy drums en 2 zangers die ‘funk’ en ‘soul’ ademen! 
De band speelt rasechte, tijdloze soul en funk van onder andere Nina Simone, Stevie Wonder en Tower of Power. Maar COPCHASE speelt ook modernere muziek van bijvoorbeeld Ben L’Oncle Soul, Electro Deluxe, Soul Rebbels en de New Cool Collective.
Copchase staat onder leiding van William Kroot en zal op zaterdag na de prijsuitreikingen de afterparty verzorgen in de foyer van Theater de Schalm!

Logo website Copchase 96dpi                   20346822 1408638135889074 6554554649897074688 n 

 

 

 

Zondag 26 november

Aeris Brassband
Aeris is een tienkoppig ensemble uit Eindhoven, gevormd door studenten van de TU Eindhoven. Met instrumenten als de trombone, trompet, saxofoon, euphonium, tuba en slagwerk spelen ze een breed repertoire van pop tot brass. De band weet hoe ze een feestje kunnen bouwen, al is het op straat, in een bar of zelfs in je achtertuin!
Aeris Brassband zal op zondag de afterparty verzorgen!

 

© 2014 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top