download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

BKW meisje blanco lr

De inschrijfprocedure voor het Brabants Kampioenschap MT 2019 is gestart!
Het Brabants Kampioenschap Majorette/Twirl staat weer voor de deur. Op 7 oktober 2019 is het inschrijfproces gestart. Let goed op de sluitingsdatum!Alle Brabantse verenigingen hebben op 7 oktober 2019 een mail ontvangen met daarbij een overzicht van de leden die zich geplaatst hebben voor het BK 2019.

Wij verzoeken je om VOOR 18 oktober a.s. per mail door te geven wie van deze deelnemers NIET meedoet aan het kampioenschap. Graag in de mail de naam, vereniging, het onderdeel, niveau vermelden van de deelnemer(s) die niet meedoet/meedoen. Gebruik het volgende mailadresmt@brabantse-muziekbond.nl

Iedereen is automatisch ingeschreven. Deelnemers die, om wat voor reden dan ook, niet mee kunnen doen geef je door en verwijderen we uit de lijst. Op 18 oktober hebben we dan een complete deelnemerslijst.

Doen al je deelnemers mee? Mail dan even dat ze allemaal meedoen. Zo weten wij dat je de mail in ieder geval hebt ontvangen.

Freestyle – Artistiek Programma
Heb je als solist, duo, team meegedaan in Freestyle én Artistiek Programma en ben je voor beide onderdelen geplaatst? Dan moet je een keuze maken. Je mag dit jaar op het BK niet meer aan beide onderdelen meedoen

Een solist, duo, ensemble of team mag, in dezelfde samenstelling, niet meedoen aan beide onderdelen. Je mag niet met 2 dezelfde routines op dezelfde muziek meedoen aan het BK.

Wat mag wel?
Bijv. een duo bestaande uit persoon A en B doet mee in Freestyle. Persoon B doet ook mee in een ander duo in het onderdeel Artistiek Programma. De routine en muziek van beide duo’s is anders. Je hebt dan 2 verschillende duo’s

Bijv. een team doet mee in junior Freestyle, een aantal personen uit dat team doet ook mee in een junior team van dezelfde vereniging maar dan aan het onderdeel Artistiek Programma. Je hebt dan 2 teams met een andere samenstelling en beide teams moeten een andere routine hebben op andere muziek.


Teams/Groepen
Als één of meerdere teams of groepen van je vereniging zich geplaatst hebben dan verzoeken we je om in het xls-bestand in de bijlage per team/groep de namen van de leden in te vullen. Als je dat hebt ingevuld sla je het bestand op onder de naam: BK_naamvereniging en mail je het voor 18 oktober.

Wedstrijd 20 oktober Waalwijk
Haalt een leerling op de wedstrijd van 20 oktober nog de plaatsingspunten dan kun je die deelnemers opgeven tot 21 oktober 12.00 uur. Daarna sluiten we de inschrijving! Wat geef je door? Naam deelnemer, vereniging, Leeftijdscategorie – niveau - onderdeel, punten.

We vertrouwen er op dat deze manier van inschrijven voor iedereen makkelijker is en minder tijd in beslag neemt.
Mocht je nog vragen hebben dan kun je uiteraard altijd mailen: mt@brabantse-muziekbond.nl 

 

DAGINDELING BK 20129

Zaterdag:
Sterparade
Technisch Programma
AP jeugd, junior  (alle onderdelen)
N4/N5 (alle onderdelen, alle leeftijden)

Zondag:
Showtwirl
AP senior  (alle onderdelen)
N1/N2/N3 (alle onderdelen, alle leeftijden)

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top