download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Alle MT wedstrijden 2020 afgelast - pakket online activiteiten

Helaas heeft de BBM MT-commissie moeten besluiten de wedstrijden en het Kampioenschap in het najaar te annuleren. Maar dat betekent niet dat alles stil staat! #keepontwirling 

Ook de andere bonden van KNMO-NTSB hebben hun wedstrijden geannuleerd. Dat we bij dit besluit niet over één nacht ijs zijn gegaan, mag duidelijk zijn. Na overleg met diverse Brabantse coaches en de stuurgroep KNMO-NTSB kon geen andere conclusie getrokken worden dan dat de organisatie van wedstrijden, volgens de nu bekende corona maatregelen, onmogelijk is.Zaken als de 1,5 meter, geen publiek, strenge hygiëne maatregelen, beperking van het aantal mensen dat samen mag komen, vermenging leeftijdsgroepen zijn punten waar uitvoerig bij is stilgestaan. Veiligheid en ieders gezondheid staat echter boven alles. Zowel van sporters, als ook van coaches,  vrijwilligers, juryleden en alle andere mensen die op welke wijze dan ook betrokken zijn bij een wedstrijd. Vandaar dat er ook geen enkel risico genomen mag worden. Hoe ontzettend jammer  wij het annuleren van wedstrijden ook vinden!

STAAT NU ALLES STIL?
NEE, ZEKER NIET!! We beseffen ons terdege dat het, door het wegvallen van wedstrijden, lastig is om iedereen gemotiveerd te houden. De stuurgroep KNMO-NTSB heeft daarom een heel pakket online activiteiten ontwikkeld waaronder:

  • Webinars voor coaches
  • Online workshops voor sporters
  • Online Jury Feedback
  • Instructie video’s
  • Challenges en prijsvragen

Daarnaast zal ook de BBM  tal van online activiteiten organiseren waarmee we ons vooral richten op de verbinding tussen onze verenigingen.  Want dat we elkaar niet meer zien op de wedstrijden, wil niet zeggen dat we elkaar uit het oog verliezen. De gemoedelijke en gezellige onderlinge sfeer blijven we met talloze activiteiten in stand houden. Eén ervan is bijv. de ‘Back in training’ video’s waarbij verenigingen elkaar uitdagen om een video te maken van hun buiten training. Daarnaast zijn we voornemens om op  de datum van het Brabants Kampioenschap workshops te geven in De Slagen in Waalwijk. De mogelijkheden om in februari 2021 al te starten met onze BBM-wedstrijden wordt ook bekeken.

ONLINE COMPETITIE!

Ondanks de belemmeringen die deze tijd met zich meebrengt, blijven we positief.  KNMO-NTSB  gaat in november een grote ONLINE competitie opzetten! We dagen alle Brabantse majorettes/twirlers uit om hieraan mee te doen. Dus ga nu niet lekker uitrusten, maar blijf trainen zodat je straks online kunt gaan knallen!

NK
Dit jaar is er geen NK. De datum voor het NK wordt wel nog even vastgehouden. Het is nu onmogelijk in te schatten wat de regels in januari 2021 zullen zijn. Als het op dat moment mogelijk is om weer met grote groepen samen te komen dan hopen we jullie allemaal in Almere te treffen voor een grote  happening om het nieuwe jaar samen wervelend te beginnen!  

Mocht je vragen hebben n.a.v. deze mail dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dat kan via een mail naar mt@brabantse-muziekbond.nl of ingrid.diender@gmail.com.

Het spijt ons dat we geen beter bericht kunnen brengen. Maar we houden contact en we zien jullie online! Samen gaan we er, ondanks alles, een bijzonder jaar van maken!

keepontwirling

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top