download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

blog Tess Chloe bij Jandino

 

Chloë & Tess schitteren in Dino's bezorgservice

Tess Moelands en Chloë Staes (beide 14) zijn gevraagd om hun talent te laten zien in het nieuwe tv-programma van Jandino. De opnames hebben plaatsgevonden en de uitzending is binnenkort te zien op tv. Benieuwd naar hoe zij dit hebben ervaren, en hoe dit er achter de schermen aan toe ging? Lees dan vooral verder.

 

Beide dames twirlen al een tijdje. Chloë is begonnen met majorette in Baarle-Nassau bij Muziekvereniging St. Remi, waar ze bij kwam nadat ze de majorettes op straat had gezien. Haar interesse was meteen gewekt. Tess is begonnen met majorette door Chloë. Tess: “Ik wilde het al heel lang, maar ik mocht eerst niet van mijn moeder.” De meiden kwamen elkaar tegen op een feestje, waar ze in gesprek zijn geraakt met elkaar. Chloë zat al bij de majorette, en snel na het feestje was ook Tess te vinden op een proeftraining. Twee weken later is er een duo ontstaan. Toen hun trainster Simone alleen nog les ging geven bij Twirling Sport West Brabant in Etten-Leur gingen de meiden mee. Dit is nu inmiddels al 4-5 jaar. 

In eerste instantie werd Tess 9 februari benaderd voor de opnames van Dino’s bezorgservice. Tess: “Ik stond op het natuurijs en toen kreeg ik een mailtje,” waar ze meteen al aangaf dat ze dit samen met Chloë wilde doen. Voor de opnames hebben ze veel moeten voorbereiden, gezien hun laatste wedstrijd het Nederlandse Kampioenschap 2019 (in januari 2020) was. Chloë: “Dat was natuurlijk ook leuk, want we konden weer trainen en mochten ergens naartoe leven, dat hadden we al lang niet meer gedaan.” 

 

tesschloe1

Nadat ze gebeld waren dat ze meededen, ging alles snel. Er was meteen een planning met data waarop er mensen van het programma langskwamen. Chloë: “Meteen was alles uitgestippeld. Het vloog echt voorbij”. Het interview thuis ging vooral over Chloë en Tess, en wat ze leuk vinden aan twirlen.

 

tess chloe2 500x500

De opnames van de uitzending waren in de avonduren op woensdag 7 april 2021. Rond 16:30 u werden ze verwacht bij de opnamestudio, waar voorafgaand ook een coronatest gedaan moest worden. De opnames van de vorige aflevering waren nog bezig toen ze binnen waren, waar ze ook bij hebben mogen kijken. Vervolgens hebben ze zich klaargemaakt in de kleedkamers, een aantal keer gerepeteerd om de locatie te leren kennen, hebben ze in de visagie gezeten en daarna gewacht tot ze aan de beurt waren. Chloë en Tess waren om 22:00 u aan de beurt voor hun opnames. “Ze hadden wel gezegd dat als het niet lukte, we meerdere kansen hebben. Maar de eerste keer ging echt perfect. We hadden een no-drop en het kon niet beter.” Naast het optreden hebben ze ook bij de opname een klein interview gehad, wat vooral ging over twirlen als sport. Jandino ging zelf ook nog een stukje mee twirlen. De opnames duurde tot ongeveer 23:00 u.

 

tess chloe3 500x500 tess chloe4 500x500

Chloë en Tess vonden het geweldig dat ze deze kans hebben gehad. Naast de opnames, vonden ze het ook gaaf om achter de schermen te spieken en deze ervaring te mogen meemaken. Tess: “Het is echt iets om nooit te vergeten.”

De eerste aflevering wordt op donderdagavond 22 april om 21:30 u uitgezonden. Inmiddels is bekend dat Chloë en Tess op 6 mei a,.s in de uitzending van “Dino’s bezorgservice”. te bewonderen zijn. Kijken dus!!! NPO 1 - 21.30 uur.

Over Dino’s Bezorgservice:
Vanaf 22 april 2021 gaat JandinoAsporaat elke donderdag, zes weken lang, op bezoek in een dorp ergens in Nederland. Dino’s Bezorgservice is een wervelende show vol verrassingen, waarin wensen in vervulling gaan, opvallende inwoners in het zonnetje worden gezet en bijzondere pakketjes de weg naar hun bestemming vinden 
Uitzending: 22 april t/m 27 mei 2021, donderdag, 21.30 uur - NPO1

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top