vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

logoBST

Brabants SelectieTeam

De BBM start met een Brabants SelectieTeam voor het onderdeel Artistic Group en daarvoor zijn we op zoek naar jou! Ben jij 12 jaar of ouder en doe je op wedstrijden mee op midden- of topklasse niveau dan kun je deelnemen aan het BST.


Vorig jaar is het al in de vergadering met docenten/bestuurders besproken; het idee om een Artistic Group op te zetten. De reacties waren positief. Nu is het dan zover!
Artistic Group is een groepsonderdeel van de NTSB/WBTF waarbij het vooral gaat om het creëren van effecten, samenwerking, gelijkheid, muzikaliteit en lichaamstechniek. Het twirlniveau is van ondergeschikt belang. Natuurlijk is dit onderdeel pas echt mooi als je met veel mensen bent. Ons streven is om een groep van max. 24 personen samen te stellen.
Een mooi voorbeeld van Artistic Group vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=DOFn2dMGtOw

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar 24 Brabantse majorette/twirlers van min. 12 jaar oud. Je moet midden/topklasse niveau hebben. En je bent gemotiveerd om tijd te steken in het Brabants SelectieTeam!
Je gaat samen aan de slag om een geweldige routine neer te zetten. Met je ‘concurrenten’ op de reguliere wedstrijden vorm je nu een team met 1 doel: de International Cup in Frankrijk (Bordeaux, 4 t/m 8 augustus 2019). Als we dat halen gaan we de strijd aan met de beste twirlers ter wereld. Japan, Frankrijk, Amerika… je gaat ze daar allemaal zien! Een supergave ervaring die je altijd bij zal blijven.

Wil jij meedoen?
Stuur dan voor 13 juni a.s. een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld hierin:
je naam
je geboortedatum
je vereniging
je niveau
Geef in de mail toestemming dat je gegevens gebruikt worden in het kader van het BST.
Je kunt natuurlijk ook als vereniging in één keer meerdere deelnemers aanmelden.
Met vragen kun je ook bij Ingrid terecht.
Mochten er meer dan 24 aanmeldingen zijn dan volgt er een selectieronde.

Trainingen
De volgende trainingsdata zijn, onder voorbehoud, vastgesteld:
1 en 2 september: Trainingsweekend
Zaterdag 29 september
Zondag 18 november
Zondag 20 januari
Deelname NK – 26/27 januari 2019 (plaatsing voor IC)

In 2019 volgen nog 12 uur training.
Er wordt van je verwacht dat je op alle trainingen aanwezig bent en dat je thuis traint.

Docenten
De choreografie wordt gemaakt door Diana Lips en Annelies van Kempen. Diana zal de trainingen verzorgen. Daarnaast zullen er docenten uit Brabant gevraagd worden om mee te helpen als dat nodig is. Uiteraard zal er ook een keer een beroep worden gedaan op NTSB-juryleden.

Kosten
We vragen een eigen bijdrage van € 50,-.
Daarnaast moet je zelf je reis- en verblijfskosten naar/in Frankrijk betalen. Je moet de reis en het verblijf ook zelf regelen, dit doet de BBM niet. Wellicht kun je dit onderling, als groep, afstemmen.

Natuurlijk kun je als deelnemer aan het BBM SelectieTeam ook individueel deelnemen aan de IC. Als je er toch bent…. Waarom niet? We raden dat zeer aan. Dan geldt echter wel dat je de kosten voor de bondskleding (ca. € 30,-) zelf moet betalen. Uiteraard betaal je dan voor je individuele optreden ook zelf het inschrijfgeld etc.

Wij hopen dat we een mooi Brabantse SelectieTeam kunnen vormen. Hoe gaaf zou dat zijn!
We zien je aanmelding graag tegemoet.

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top