vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

foto website

Bestel nu je Jubileum shirt '20 jaar Brabants Kampioenschap'

Dit jaar is het de 20e keer dat we het Brabants Kampioenschap majorette/twirl organiseren. En dat gaan we natuurlijk vieren!!!

Speciaal voor dit 20 jarig jubileum hebben we een jubileumshirt* ontwikkeld.
Een uniek item en een mooie herinnering aan het feit dat jij meedoet aan deze speciale jubileumeditie van het BK. Natuurlijk hebben we iets uitgezocht wat je ook gewoon lekker op de training aan kunt doen.

Je kunt dit jubileumshirt nu al bestellen!
Het shirt is zwart en voorzien van het bekende BK logo op de achterzijde. Tot maat XS krijg je een T-shirt, vanaf maat XS ontvang je een tanktop.
Het kost slechts € 12,50.

Hoe kun je bestellen?
Bestellen kan via je vereniging. Het meest handig is om intern te inventariseren wie een jubileumshirt wil hebben en dan via het inschrijfformulier de bestelling te plaatsen. De vereniging ontvangt de factuur. Bestellen kan tot 7 oktober 2018. Deelnemers die zich op 14 oktober nog plaatsen kunnen hun jubileumshirt bestellen tot 15 oktober 12.00 uur.

Klik hier voor het bestelformulier

We hebben van de fabrikant een indicatie gekregen van de maten. Klik hier voor het overzicht

Wanneer krijg je het jubileumshirt?
Je ontvangt de jubileumshirts tijdens het Brabants Kampioenschap. Bij de entree liggen tassen klaar per vereniging.

Wij hopen dat we op het BK veel sporters tegen komen met het jubileumshirt aan! Zou gaaf zijn om een grote foto te kunnen maken van alle deelnemers met shirt.

We doen nog meer om dit jubileum te vieren met jullie. Lees snel het artikel over het online magazine! We hebben jullie hulp nodig.

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top