vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

 

BKW logo2018

 

20 Jaar Brabants Kampioenschap – foto’s en verhalen gezocht!

Dit jaar vieren we het 20 jarig jubileum van het Brabants Kampioenschap majorette/twirl. Voor het jubileummagazine zoeken we foto’s en verhalen!

 

Bij een jubileum komen er altijd verhalen boven. Weet je nog toen en toen….?
Naar die verhalen zijn we op zoek. Heb je een leuke anekdote over een kampioenschap in het verleden dan ontvangen wij die heel graag. We willen namelijk een online magazine maken waarin we alle verhalen bundelen. Het hoeft geen lang verhaal te zijn; korte, leuke verhaaltjes over wat je vereniging of een lid van de vereniging heeft meegemaakt op een BK zijn van harte welkom. Bijv. de pakjes vergeten, douches die ineens aangingen, blijdschap over een titel… noem maar op.

Foto’s.
We ontvangen ook heel graag van elke vereniging een foto van vroeger en een foto van nu. Natuurlijk zijn meer foto’s van harte welkom!! We vinden het leuk als elke BBM vereniging in het magazine terug te vinden is. We gaan ervan uit dat, als je als vereniging foto’s aanlevert je hebt gevraagd aan de mensen op de foto of de foto gepubliceerd mag worden (privacy wetgeving)

Foto’s, verhaaltjes etc. kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uiterlijk aanleverdatum is 1 oktober 2018

We hopen van harte dat we samen met jullie een boeiend jubileum magazine kunnen maken dat een goede reclame is voor de Brabantse Majorette/Twirl sector!

Alvast heel hartelijk dank!!!


We doen nog meer om dit jubileum te vieren met jullie. Lees snel de informatie over het unieke Jubileumshirt dat je kunt bestellen!

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top