download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

logo twilxperience

 

BBM TwirlXperience

Op 10 maart 2019 organiseert de BBM de TwirlXperience; een dag vol met workshops voor majorettes/twirlers en hun coaches.


Op de TwirlXperience zijn er zowel workshops voor majorettes/twirlers als voor coaches! Je kunt dus met de hele vereniging een gezellige, leerzame dag beleven.

De groepen worden als volgt ingedeeld:
1. majorettes/twirlers jeugd- en basisklasse. Je wordt ingedeeld obv vereniging en leeftijd.
2. majorettes/twirlers midden- en topklasse
3. coaches

1. Workshops Jeugd- en Basisklasse
De workshops voor de jeugd- en basisklasse worden gegeven door Richard Spaan en Mandy Derksen. Beiden hebben in 2018 meegedaan aan het WK twirl in Amerika. Ze waren ook lid van het Nationale Team en hebben verschillende nationale titels op zak.Twirlen is hun passie en die passie willen zij heel graag met jullie delen.


2. Workshop midden- en topklasse 
De workshop voor de midden- en topklasse wordt gegeven door één van de beste twirlers van Nederland: Sjors Huisman. Meervoudig Nederlands Kampioen, deelgenomen aan EK’s en WK’s, lid van het Nationale Team dat vorig jaar in Amerika op het WK een 6e plek veroverde. Deze unieke kans om van zo’n topper les te krijgen mag je niet missen!

3. Workshop coaches
Voor de coaches hebben we niemand minder dan Johnny Warnimont uitgenodigd. Johnny heeft jarenlang ervaring in de twirlwereld en wordt beschouwd als één van de beste coaches van Nederland. Hij traint toptwirlers en is bondscoach van de Nederlandse selectie. 
Tijdens zijn workshop wordt theorie en praktijk gecombineerd. Hij gaat samen met de coaches de diepte in. Hierbij speelt de didactiek en opbouw van technieken een belangrijke rol. Kortom; een workshop waar je als coach echt niet mag ontbreken!!

Wanneer?
Zondag 10 maart 2019
Aanvang: 10.00 uur
Einde: ca. 16.00 uur

Waar?

Sporthal De Slagen – De Gaard 2 - Waalwijk

Wat kost het?
€ 15,- voor majorette/twirlers
€ 20,- voor coaches
Je moet zorgen voor je eigen lunch en drinken.

Hoe kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden via dit inschrijfformulier

Heb je zin in een superleuke dag vol met leerzame workshops….geef je dan snel op!
Tot ziens in Waalwijk op de BBM TwirlXperience!

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top