download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

MT-communicatieteam stelt zich voor

De Majorette/Twirl sector van de BBM heeft sinds kort een eigen communicatieteam vol communicatiekracht. Het team stelt zich graag aan je voor.

Ingrid commteam

Als bestuurder van de BBM ben ik, Ingrid Diender, heel erg blij met de ongekende inzet en support vanuit de majorette-twirl (MT) commissie, het MT-wedstrijdteam, de coaches en bestuurders van verenigingen. Maar helemaal leuk is het als jonge majorettes/twirlers enthousiast reageren als je hen vraagt om deel uit te maken van een projectteam dat aansluit bij hun kennis en interessegebied. Dit was ook het geval toen ik Birke Bastiaansen vroeg om deel uit te maken van het MT communicatieteam. En via Birke kwam Janneke het team binnen wandelen.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de marketing/communicatie. Na mijn opleiding Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit ben ik meteen aan de slag gegaan bij de importeur van Nokia in Nederland. Via de Telecom- en IT-sector ben ik tenslotte terecht gekomen bij een klein, innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in producten voor digitale televisie en radio. Het vak communicatie is creatief, uitdagend en elke dag weer anders. Sparren met een klein team is hierbij van essentieel belang. Daarom ben ik ontzettend blij met Birke en Janneke. Twee jonge, enthousiaste vakmensen vol goede ideeën. Jullie gaan nog veel van hen horen en zien. Wie ze precies zijn? Dat vertellen ze graag zelf!

 

 

 

Birke commteam

Hoi hoi mijn naam is Birke en ik ben 21 jaar oud! Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als allround mediadesigner en ik studeer op dit moment Communication en Multi mediadesign op Avans in Breda. Twirlen doe ik al sinds mijn 6e jaar. Ik zit bij vereniging de Fantasy Kids in Rucphen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Zo ben ik bezig voor mijn eigen bedrijf, Biremox Studio. Mijn bedrijf is vindbaar op Facebook, Instagram en via mijn eigen website www.biremoxstudio.com. Biremox Studio is een uitgebreide studio die middels grafische elementen je van alles kan voorzien! Daarnaast bedrukt mijn studio ook textiel en ontwerpt en maakt mijn studio creatieve items voor kraamfeesten, twirlevents en andere speciale gelegenheden op maat van je eigen idee!

Ik ben gevraagd door Ingrid Diender om het communicatieteam mee op te starten en ik wil zeker ook een deel van uitmaken van dit team!

 

 

 

Janneke commteam

Hi, ik ben Janneke! Ik ben 21 jaar, twirl bij Glitters Prinsenbeek en volg de studie ICT & Media Design op Fontys Hogeschool te Tilburg. Naast dat ik studeer en twirl, hou ik mijzelf in mijn vrije tijd bezig met een hoop hobby’s. Zo doe ik vrijwilligerswerk bij ’t Stokperdje, ben ik in de zomerperiode vaak te vinden in de tent van Buurtschap Laarheide om mee te bouwen aan de wagen voor Bloemencorso Zundert, ben ik redactielid bij Corsief, speel ik mee bij theatervereniging Buitenspel, lees ik graag een boek of kijk ik een serie/film, ben ik graag met mijn vrienden & familie, kun je me regelmatig vinden in de Efteling of Disneyland en hou ik mijzelf bezig met creatieve projecten voor mijn eigen bedrijfje waar je meer over kan terugvinden op mijn instagram @byjannekevveltom.

Zoals je wel kunt zien ben ik een bezige bij! Maar, toen ik werd gevraagd door Birke om het communicatieteam te versterken, had ik er meteen zin in om mee te doen. Ik vind het onwijs leuk om stukjes te lezen en schrijven, en ben ook nog eens handig met het technische gedeelte. Jullie zullen vast vaker van mij horen, dus tot snel!

 

 

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top