download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

BBM dirigentenworkshop door Arjan Tien op 23 april bij L'Echo des Montagnes in Tilburg.

Wij zijn zeer verguld met onze eerste workshopleider van dit jaar. Arjan Tien is internationaal vermaard dirigent van zowel blaasorkesten als symfonieorkesten. Daarom pas het thema van deze workshop hem als een tweede jas: ‘De invloed van de symfonische transcriptie op de ontwikkeling van het harmonieorkest’.

Inschrijven voor 23 april kan hier (let op, er is slechts plek voor 5 actieve deelnemers dus wees er snel bij!) 

Arjan is de chef-dirigent en artistiek leider van de Marinierskapel. Arjan studeerde in 1994 af aan het Utrechts Conservatorium met de hoogste onderscheiding op de instrumenten viool en altviool.
Vanaf 1992 werkte hij bij het Radio Filharmonisch Orkest, eerst als altviolist en later als assistent-dirigent. Tussen 2006 en 2012 was hij artistiek leider en chef-dirigent van het Magogo Kamerorkest. Internationaal dirigeerde hij onder andere het WDR Funkhausorchester, The Royal Bankok Symphony en verschillende orkesten in Zuid-Afrika.
Arjan Tien is als hoofdvakdocent orkestdirectie verbonden aan het Conservatorium Maastricht. Als gastdirigent heeft hij de Marinierskapel vanaf 2011 diverse keren geleid.

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top