download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

CON 9704
Johan Smeulders gaat door met het BJPO!

Vol trots kunnen we mededelen dat dirigent Johan Smeulders de komende periode het Brabants Jeugd Project Orkest zal blijven dirigeren.

Johan volgde zijn Bachelor Klassiek Euphonium aan het Fontys Conservatorium te Tilburg. Na het behalen van deze studie volgde hij de directiestudies aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag waar hij in 2015 zijn Bachelor studie en in 2017 zijn Master studie beiden cum laude behaalde.

Verbinding maken met mensen en samen sfeer beleven op een podium: daar doet Johan het voor. “Ik word gelukkig van werken met jeugdige muzikanten. Zij halen dezelfde energie uit het muziek maken zoals ik dat vroeger mocht ervaren. HaFa-orkesten krijgen helaas vaak een onterecht oubollig stempel, maar daar laat de jeugd zich niet door weerhouden. Ik zie dezelfde drive die ik toentertijd had en vriendschappen bloeien net als vanouds op tijdens concertreizen en projecten. Dat is ook het doel van het BJPO. Ik hoop dat er nieuwe verbindingen ontstaan en dat de leden elkaar stimuleren en motiveren om in die mooie HaFa-wereld door te gaan. Het BJPO laat zien dat er veel meer jongeren zijn die op dezelfde manier muziek willen maken.“

Na een geslaagd eerste project in samenwerking met philharmonie zuidnederland zal er in 2019 weer gestart worden met een nieuw uitdagend en inspirerend project.

Like alvast de Facebook-pagina van het BJPO om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkeling.

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top