download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Dirigenten workshop 1 december
CON 7763

De Brabantse Bond van Muziekverenigingen organiseert samen met de Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs op 1 december een workshop voor dirigenten. Deze workshop zal worden gegeven door Danny Oosterman en zal gaan over de klankkleur van het orkest.

“Als docent HaFa-directie aan het Conservatorium van Amsterdam en het Utrechts Conservatorium leidde Danny Oosterman vanaf 1992 diverse inmiddels succesvolle dirigenten op. In 2006 ontving hij de Piebe Bakker Award. Dit is een landelijke onderscheiding die wordt uitgereikt aan personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt bij de opleiding van jonge musici. Zowel zijn rol van chefdirigent van het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest als zijn docentschap aan twee Nederlandse conservatoria waren in die toekenning bepalend.”

Lees de volledige biografie hier.

De workshop zal worden gegeven bij LOFT in Tilburg. Voor de pauze wordt er een college gegeven door Danny Oosterman. Na de lunch sluit L’Echo des Montagnes aan als praktijkorkest en krijgen de deelnemers een masterclass.

Er kan worden deelgenomen als actieve deelnemer of als auditor.

De kosten voor actieve deelname bedragen € 75,- per workshop (voor dirigenten van verenigingen buiten Brabant: €85,-), dit is inclusief:

  • Partituren
  • Dirigeersessie
  • Ontvangst met koffie en iets lekkers
  • Lunch

Deelname als auditor kost € 50,- per workshop (voor dirigenten van verenigingen buiten Brabant €60,-), dit is inclusief:

  • Partituren
  • Ontvangst met koffie en iets lekkers
  • Lunch

Tijdsplan:

09.30 – 12.00u workshop
12.00 – 12.45u   lunch
12.45 – 15.45u   practicum met orkest (inclusief korte pauze)
15:45 - 16:15 u    korte evaluatie


Inschrijven kan via deze link:

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top