download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

logo boost wit

BOOST is het nieuwe ontwikkeltraject voor leden van de BBM. Een manier om samen met je hele vereniging te werken aan de toekomst. Ontstaan uit de behoefte aan een waardevol alternatief voor het traditionele concertconcours. 

 

BOOST doe je met je vereniging als geheel: orkest, bestuur en dirigent.

BOOST is bedoeld voor alle muziekverenigingen van de BBM, op alle niveaus.

We organiseren de piloteditie van 2021 in opdracht van de KNMO. Ondersteund door KNMO gaan we samen met de deelnemers het avontuur aan. We gebruiken alle ervaringen om gaandeweg het proces te verbeteren om te komen tot een waardevol alternatief voor de bestaande mogelijkheden om met je vereniging aan kwaliteit te werken (denk aan concertconcoursen, festivals, portfolio, jury-aan-huis…)

De ontwikkeling van BOOST

Dit vreemde jaar hebben we gebruikt om intensief te werken aan BOOST. We hebben

  • Informatie opgehaald uit ervaringen/verhalen van de afgelopen 5 jaar concours Veldhoven en een online enquête in het voorjaar
  • Ervaringen en wensen besproken met leden die zich aanmeldden om met ons mee te denken
  • Drie rondes bijeenkomsten gehouden met een groep experts
  • Alles uitgewerkt met de werkgroep BOOST van de BBM

Dank aan onze experts!

Zij hebben intensief met ons mee ontwikkeld en net zolang gewikt en gewogen tot er een plan lag waar we allemaal vierkant achter staan.

Dankjewel Sander Teepen, Matty Cilissen, Raf de Keninck, Alex Schillings, Johan Smeulders, Robbert Vos, Carlo Balemans, Martien Maas, Jacco Nefs, Arnold Span en Jan van den Eijnden!

Lees hier verder over BOOST

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top