download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

CON 9661

Het Brabants Jeugd Project Orkest

Het Brabants Jeugd Project Orkest (BJPO) is een orkest, waarin muzikale Brabantse talenten samenspelen. Het orkest is gericht op talentvolle muzikanten van Brabantse muziekverenigingen met een HaFaBra C-diploma of vergelijkbaar niveau. Via dit orkest hopen we de jonge muzikanten extra muzikale bagage en inspiratie mee te geven, die ze mee terug nemen naar hun eigen muziekvereniging. Hiernaast zetten we het orkest graag in als muzikaal uithangbord voor het Brabantse muziekleven en de daarbij horende talenten. Het BJPO staat onder leiding van Johan Smeulders en is in 2018 van start gegaan met een samenwerkingsproject met philharmonie zuidnederland en een bijzonder concert in het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch. Inmiddels heeft het BJPO al drie projecten erop zitten, waarvan de laatste op 5 oktober plaats vond in de serie  Verrassende Ontmoetingen in de concertzaal in Tilburg.

Het volgende project komt er weer aan! Het BJPO zal wederom de dag van de toekomstmuziek op 22 maart afsluiten met een spetterend concert. Het thema van dit concert is vakmanschap. Het vakmanschap van een componist, van orkestleden, maar ook het vakmanschap van een aantal zeer getalenteerde solisten. 


Repetitiedata
Ook dit project zal weer masterclasses hebben van inspirerende muzikanten, en er gaat weer een repetitieweekend plaatsvinden! Check hieronder de data zodat je deze alvast kunt blokken in je planning.


Zondag 26-01: kick-off voorjaarsproject
Zaterdag 08-02 : repetitie 2
Zaterdag 29-02 : repetitieweekend
Zondag 01-03 : repetitieweekend
Zondag 15-03 : generale repetitie
Zondag 22-03 : concert
De repetitiedagen zullen waarschijnlijk weer van 10:00-15:00 duren.


Concertlocatie

De dag van de toekomstmuziek speelt zich weer af in Veghel, maar wij zullen in een andere zaal van de Noordkade spelen: de koekbouw. Dit is een imposante, industriële zaal met een akoestiek die goed voor orkesten werkt. 

22 maart 2020: koop je kaartjes!

Via deze link kun je kaartjes kopen voor het concert van het BJPO op 22 maart in Veghel!

 

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top