download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

De inschrijving voor het Concertconcours Veldhoven in 2020 is ivm de corona crisis verlengd open.

Veel orkesten zijn onzeker over hun deelname, of zijn gedwongen uit te wijken naar andere mogelijkheden nu sommige concoursen niet hebben kunnen plaatsvinden. Hiervoor willen wij graag een oplossing bieden. Wij staan klaar om het programma te wijzigen indien er orkesten zijn die alsnog in Veldhoven willen deelnemen. Daarnaast bieden we alle deelnemers de mogelijkheid om hun inschrijving te wijzigen naar festivaldeelname. Lees hier wat dit precies betekent. 

Belangrijke informatie
Hieronder vindt u alle verdere informatie bij deelname aan het concertconcours in Veldhoven op een rij. Lees deze informatie goed door. Vragen? Mail dan naar bondsconcours@brabantse-muziekbond.nl of bel met Martijne van Dijk: 0624781352

Stoelenplan
Het stoelenplan van uw orkest dient voor 1 september 2020 opgestuurd te worden naar bondsconcours@brabantse-muziekbond.nl Klik hier voor het format om het stoelplan in te verwerken.

Programma-opgave
Opgaven van het te spelen programma dient u uiterlijk 1 mei 2020 op te sturen naar bondsconcours@brabantse-muziekbond.nl
U dient van alle te beoordelen werken (behalve het inspeelwerk) drie originele directiepartijen te verzorgen t.b.v. de jury. 
Deze directiepartijen stuurt u voor 1 september 2020 op naar Brabantse Bond van Muziekverenigingen. T.a.v. Martijne van Dijk - Ringbaan Oost 8-19, 5013 CA Tilburg.

Directiepartijen kunnen gehuurd worden via de website van Musidesk. 
Daarnaast kunnen er partituren gehuurd worden via de muziekbibliotheek van de Zeeuwse Bond

Vleugel
In theater de Schalm is een vleugel aanwezig: Steinway B - 211. Het is mogelijk deze vleugel te huren t.b.v. uw concoursdeelname. Kosten voor de vleugel per dag: €282,- De kosten voor het instrument zullen na afloop worden gefactuurd. De kosten worden namelijk gedeeld door het aantal verenigingen die het instrument willen huren (de BBM deelt mee in de kosten). 


Inschrijven & kosten
Inschrijven voor een concertconcours kan via het inschrijfformulier. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. 
Op beide dagen is plaats voor 10 verenigingen. Inschrijven kan tot 1 april 2020. De inschrijving kan eerder gesloten worden indien het concertconcours is volgeboekt. Mocht u geen bevestiging van de inschrijving hebben ontvangen neem dan contact met het BBM kantoor op. 
De betaling dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur geschied te zijn. Betaalt u niet binnen de termijn dan vervalt de inschrijving. 

Het inschrijfgeld van een Concertconcours is €240,-

Het inschrijfgeld wordt onder geen enkele omstandigheid terugbetaald. Bij annuleren van uw inschrijving brengen wij €150,- annuleringskosten in rekening.

Toegang
Gratis toegang tot de concoursaccomodatie wordt alleen verleend aan meespelende muzikanten en hun dirigent. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top