download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Inschrijven
De inschrijving voor de solistenconcoursen in 2020 kan helaas niet meer. De solistenconcoursen vanaf maart 2020 zijn helaas afgelast ivm de maatregelen om de verspreiding van het Corona virus te beperken. Wij hopen in 2021 fris van start te kunnen gaan met een nieuw concours seizoen. Houd deze website en onze facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws

.BBM Solisten Challenge cover foto

Tot dan is er de BBM Solisten Challenge

Corona raakt ons hele leven momenteel, ook ons muziekleven! We kunnen niet meer repeteren, niet meer optreden, niet meer meedoen aan concoursen en festivals...maar dat betekent niet dat we niet lekker kunnen spelen! Daar werken onze muziekdocenten al heel creatief aan mee door ons via Skype les te geven bijvoorbeeld. De BBM helpt ook:

Het solistenconcours gaat online in de besloten facebookgroep BBM Solisten Challenge

Laat zien hoe mooi jij thuis aan het spelen bent! Word lid van de besloten Facebook groep BBM Solisten Challenge en stuur je filmpje in. Je inzending wordt beoordeeld door onze jury van echte toppers in hun vak. Zij geven je fijne tops en tips waar je verder mee aan de slag kunt.

Je inzending bestaat uit een filmpje van jezelf, terwijl je een muziekstuk speelt. Op je eigen niveau en in de stijl waar je zelf van houdt. Je mag met cd of met andere instrumenten samen spelen (als je het maar RIVM-veilig doet). Iedereen mag meedoen, of je nu pas drie maanden of al dertig jaar musiceert.

De groep is privé. Dat betekent dat alleen leden kunnen zien wat erin is geplaatst, en niet-leden alleen kunnen zien dat hij bestaat. Wij beheren wie er lid mag worden en beoordelen alle content. We zorgen ervoor dat alleen filmpjes van echte muzikanten, en commentaren van positivo’s geplaatst worden.

Onze jury bestaat uit:

Jan van den Eijnden, Johan Smeulders, Sander Teepen, Menno Bats

Dankjewel voor je deelname,

Commissies Blaasmuziek en SMP van de BBM

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top