Muzikaal Sprookje

De Brabantse Bond is voor haar tweede project weer op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde slagwerkers met minimaal B-niveau. Dit tweede project wordt nog mooier, spannender, gaver en wonderlijker dan het eerste. Dit concert wordt de uitvoering van een muzikaal sprookje! Compleet met muziek, verhaal, sfeer, lichteffecten en nog veel meer wordt het een muzikale beleving voor muzikant maar ook het publiek. Uiteraard staat het geheel weer onder de bezielende en kunidge leiding van Etienne Houben!

Repetitiedata

Ook dit project zal weer masterclasses hebben van inspirerende muzikanten, en er gaat weer een repetitieweekend plaatsvinden! Check hieronder de data zodat je deze alvast kunt blokken in je planning.

  • 8 juni
  • 27 juni
  • 15 en 16 augustus
  • 29 augustus
  • 5 september (Adams)
  • 10 oktober
Als repetitielocatie onderzoeken we de mogelijkheid om te repeteren bij de BBM ‘thuis’ in Tilburg.

Concertlocaties

Het BBM-Slagwerkensemble en dit muzikaal sprookje verdienen echte theaters. We zijn hard op zoek naar een tweetal theaters om ons ‘sprookje’ in te spelen. We zoeken een locatie in Oost- en in West-Brabant. Daarnaast hebben we het idee van het Tromp-Concours ook nog niet opgegeven...

Samenwerking
We zijn blij dat Tim Jacobs heeft aangegeven mee te willen helpen. Dat heeft hij gedaan door mee te schrijven aan deze show maar ook organisatorisch gaat hij diensten verlenen. We zoeken daarnaast ook in dit project samenwerking met uiteenlopende muzikale partners. Van diverse muziekverenigingen tot professionele organisatie. We zijn in gesprek met Adams om daar wederom een mooie repetitiedag te organiseren. Ook heeft het beroepsorkest Phil Zuid aangegeven om samen te willen werken! Tenslotte is het Tromp-Concours het belangrijkste slagwerkevenement in onze provincie. Hoewel de besprekingen moeizaam gaan blijven we in overleg om een optreden te plannen in dit evenement!

Inschrijven!
Al een beetje nieuwsgierig geworden hoe dit er precies uit gaat zien? Schrijf je in! En laat je meenemen in het wonderlijke avontuur van de Sprookjesbewaarder en Het Verdwenen Verhaal…

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top