download

vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Een muzikaal sprookje in percussie

Slagwerkensemble Jong Brabant werkt bij het tweede project met enthousiaste en gemotiveerde slagwerkers met minimaal B-niveau. Dit tweede project wordt nog mooier, spannender, gaver maar bovenal wonderlijker dan het eerste project. In dit tweede project wordt een muzikaal sprookje compleet uitgevoerd, het heet: De Sprookjesbewaarder en het Verdwenen Verhaal. Een muzikale beleving voor het publiek, maar zeker ook voor de muzikanten! Een verteller zal daarbij het publiek meenemen in een 40 minuten durende theatervoorstelling. Denk aan Peter en de Wolf, maar dan met een sprookjesverhaal en muziek gespeeld door een modern slagwerkensemble. Compleet met muziek, verhaal, sfeer, lichteffecten en nog veel meer wordt het een muzikaal avontuur voor muzikant maar ook publiek. Uiteraard staat het geheel weer onder de bezielende en kundige leiding van dirigent Etienne Houben.

Repetitiedata 2021

Ook dit project zal weer masterclasses hebben van inspirerende muzikanten, en er gaat weer een repetitieweekend plaatsvinden! 

  • 6 maart
  • 13 maart
  • 1 mei
  • 8 mei
  • 15 mei
  • Repetitieweekend 12 en 13 juni
  • Concertweekend: 26 en 27 juni

Als repetitielocatie zijn we verheugd te melden dat we welkom zijn bij de Adams muziekcentrale in Thorn! Hiervoor zullen wij, als daar behoefte aan is, vervoer vanaf een centrale locatie in Brabant regelen naar Thorn.

Concertlocaties

Het Slagwerkensemble Jong Brabant en dit muzikaal sprookje verdienen echte theaters. We zijn hard op zoek naar een tweetal theaters om ons ‘sprookje’ in te spelen. We zoeken een locatie in Oost- en in West-Brabant.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top