vierkantje-05

vierkantje-06

vierkantje-07

vierkantje-08

 

Hieronder vindt u belangrijk informatie nij deelname aan het concertconcours in Veldhoven. Lees deze informatie goed door. Vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Stoelenplan
Het stoelenplan van uw orkest dient voor 1 september opgestuurd te worden naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Klik hier voor het format om het stoelplan in te verwerken.

Programma-opgave
Opgaven van het te spelen programma dient u uiterlijk 1 september 2018 op te sturen naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U dient van alle te beoordelen werken (behalve het inspeelwerk) drie originele directiepartijen te verzorgen t.b.v. de jury. 
Deze directiepartijen stuurt u voor 1 september 2018 op naar BBM/Kunstbalie - Ringbaan Oost 8-17, 5013 CA Tilburg.

Directiepartijen kunnen gehuurd worden via de website van Musidesk. 
Daarnaast kunnen er partituren gehuurd worden via de muziekbibliotheek van de Zeeuwse Bond

Slagwerk
Tijdens het concertconcours stelt de BBM slagwerkinstrumenten van Adams Muziekcentrale ter beschikking. Het volgende instrumentarium is aanwezig:

Set van vier Professional pauken met balans systeem
Concert bas drum 32 of 36 inch
Buisklokken
Vibrafoon
Marimba 4 1/3 octaaf 
Xylofoon 4 octaaf
Tamtam 80/90 cm met standaard 
Kofferklokkenspel
Twee Bekken wegzet standaarden
Vier stokkentafels

Suspended cymbals, cymbals a2, snare drums(s), bongo’s, conga’s, klein percussie en drumset dient zelf worden meegenomen. 
Het is niet verplicht dit slagwerk te gebruiken, u kunt ook eigen instrumentarium meenemen. 

Vleugel
In theater de Schalm is een vleugel aanwezig: Steinway B - 211. Het is mogelijk deze vleugel te huren t.b.v. uw concoursdeelname. Kosten voor de vleugel per dag: €282,- De kosten voor het instrument zullen na afloop worden gefactuurd. De kosten worden namelijk gedeeld door het aantal verenigingen die het instrument willen huren (de BBM deelt mee in de kosten). 


Inschrijven & kosten
Inschrijven voor een concertconcours kan via het inschrijfformulier. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. 
Op beide dagen is plaats voor 10 verenigingen.  Inschrijven kan tot 1  april 2018. De inschrijving kan eerder gesloten worden indien het concertconcours is volgeboekt. Mocht u geen bevestiging van de inschrijving hebben ontvangen neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het BBM kantoor op. 
De betaling dient vóór 1 april 2018 gerealiseerd te zijn. Betaalt u niet binnen de termijn dan vervalt de inschrijving. De betaling gaat middels een factuur die u per post ontvangt.

De kosten van een Concertconcours zijn €365,- (€240,- inschrijfgeld en €125,- borg)

De waarborgsom wordt terugbetaald na deelname aan het concertconcours.
Na de sluitingsdatum van de inschrijving (1 april 2018) zal de betaling van de waarborgsom en het inschrijfgeld, bij het niet deelnemen aan het concertconcours, onder géén omstandigheden worden terugbetaald.

Toegang
Gratis toegang tot de concoursaccomodatie wordt alleen verleend aan meespelende muzikanten en hun dirigent. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

Groei en Bloei
Eventueel is deelname als festivaldeelnemer mogelijk, evenals de mogelijkheid tot jury op locatie. Dit zijn iniatieven in het kader van Groei en Bloei. Meer informatie hierover is te vinden in de reglementen en u kunt hiervoor ook contact opnemen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© 2018 Brabantse Bond van Muziekverenigingen

↑Top